My Blog

Despre

Home

/

Despre Andreea Stoica

Andreea Stoica
Psiholog
Despre

Prezentare personală

Am formare in psihologia de cuplu si de familie. Sunt de asemenea membra in asociatia AHPCC (Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv Comportamentala). Ca psiholog, am competente in psihologia muncii, psihologia organizationala si psihologia transportului. De asemenea, am terminat programul de studii psihopedagogice din cadrul departamentului pentru pregatirea personalului didactic. Am terminat Facultatea de Psihologie-Sociologie, sectia Psihologie. Am urmat Masteratul de Psihoterapie cognitiv-comportamental, hipnoza clinica si ericksoniana, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din cadrul aceleasi universitati. Formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si in Consiliere Psihologica Cognitiv-Comportamentala, fiind atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca si consilier psihologic si psihoterapeut. Am terminat facultatea de Drept si Administratie publica cu specializarea Drept si sunt licentiata in Drept.

Arii de expertiza

Ca formare, sunt psiholog, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala, consilier psihologic si hipnoterapeut de orientare hipnoza clinica si ericksoniana si membra a Colegiului Psihologilor din Romania.

0 %
Marja Recuperare
0 +
Ani Experienta
0 /7
Asistenta
0 +
Patienti
client-1

Cristian A

O viata mai echilibrata cu alte prioritati…bucurii reale si lista poate continua.
Andreea Stoica, cea plina de energie si entuziasm, iti multumesc!!!

client-2 (1)

Laurentiu C

M-a încurajat din prima ședință mi-a zis ca ușor ușor am sa înțeleg ce se întâmplă cu mintea mea ..

Alina-e1596413598454

Alina P

Doamna Andreea Neacsu e cea care m-a ajutat sa vad lumea altfel , m-a ajutat sa capat incredere in mine.

client-3

Bogdan

Ca intensitate, as spune ca sunt la 10-20% fata de cum erau cand am venit la cabinet.

Recenzii

Recenziile patientilor

Opiniile pacientilor ne definesc. Descopera experientele lor.

Intrebari frecvente

Afla mai multe despre serviciile noastre inclusiv cum te putem ajuta în procesul tau de psihoterapie

Anxietatea poate fi gestionată și redusă semnificativ prin terapie și tehnici adecvate. Cu ajutorul unui profesionist în sănătate mintală, puteți învăța strategii pentru a gestiona și controla anxietatea, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

Da, relația terapeutică dintre client și psiholog este esențială în procesul de terapie. O relație bazată pe încredere, deschidere și colaborare facilitează progresul și rezultatele pozitive în terapie.

DA cabinetul oferă un spațiu special amenajat pt terapia cu copii astfel încât aceștia să nu se afle într-un mediu ostil pt ei , sau care sa le provoace anxietate .

DA in momentul in care intram in procesul de terapie păstrăm legătură 24 de ore din 24 și orice se întâmplă se anunță psihologul.

Scroll to Top
Open chat
Salutare👋
Scrieți direct psihologului nostru pentru informații sau programare. Suntem aici să vă ajutăm!