My Blog

Terapie Individuala

Home

/

Terapie Individuala

Servicii

Terapie Individuala

Terapia individuală oferă un spațiu dedicat în care o persoană poate explora și adresa probleme personale sau emoționale într-un mod concentrat și personalizat. În aceste ședințe, individul primește sprijin și îndrumare din partea unui terapeut specializat, lucrând pentru a înțelege și depăși dificultățile specifice cu care se confruntă.

Ce implica

Terapia individuală implică colaborarea strânsă dintre un individ și un terapeut pentru a explora aspecte personale, emoționale și comportamentale. În aceste sesiuni, terapeutul oferă un spațiu sigur și confidențial pentru a investiga și înțelege mai profund gândurile, emoțiile și modelele comportamentale care pot crea dificultăți sau disconfort. Împreună, aceștia identifică obiective și strategii pentru a depăși provocările, dezvoltând abilități și perspective noi care să îmbunătățească sănătatea mentală și starea generală a individului. Terapia individuală poate viza o varietate de aspecte, de la gestionarea stresului și anxietății la depresie, traume, relații dificile sau explorarea și dezvoltarea personală.

Este un proces personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor fiecărui individ în parte.

Marja de Recuperare
0 %
Programare

Programati o intalnire

Programează o ședința și începe drumul către o viață echilibrată și sănătoasă.

Intrebari frecvente

Afla mai multe despre serviciile noastre inclusiv cum te putem ajuta în procesul tau de psihoterapie

Anxietatea poate fi gestionată și redusă semnificativ prin terapie și tehnici adecvate. Cu ajutorul unui profesionist în sănătate mintală, puteți învăța strategii pentru a gestiona și controla anxietatea, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

Da, relația terapeutică dintre client și psiholog este esențială în procesul de terapie. O relație bazată pe încredere, deschidere și colaborare facilitează progresul și rezultatele pozitive în terapie.

DA cabinetul oferă un spațiu special amenajat pt terapia cu copii astfel încât aceștia să nu se afle într-un mediu ostil pt ei , sau care sa le provoace anxietate .

DA in momentul in care intram in procesul de terapie păstrăm legătură 24 de ore din 24 și orice se întâmplă se anunță psihologul.

Scroll to Top
Open chat
Salutare👋
Scrieți direct psihologului nostru pentru informații sau programare. Suntem aici să vă ajutăm!