My Blog

Terapie de cuplu

Home

/

Terapie de cuplu

Servicii

Terapie de cuplu

Terapia de cuplu promovează armonia și soluționează problemele în relații, fiind o practică standard în domeniu de secole.

Ce implica

Cuplurile trec prin diferite etape și provocări pe parcursul relației lor. Uneori, comunicarea devine dificilă, conflictele se acumulează și se poate simți o distanță emoțională. În astfel de momente, terapia de cuplu poate fi o modalitate eficientă de a naviga prin dificultăți și de a reconstrui conexiunea.

Terapia de cuplu implică un proces în care cuplul lucrează împreună cu un terapeut specializat pentru a explora problemele lor și pentru a găsi soluții sănătoase. Aceasta oferă un mediu sigur unde fiecare partener poate exprima sentimentele, frustrările și temerile lor într-un mod constructiv și empatic.

Marja de Recuperare
0 %
Programare

Programati o intalnire

Programează o ședința și începe drumul către o viață echilibrată și sănătoasă.

Intrebari frecvente

Afla mai multe despre serviciile noastre inclusiv cum te putem ajuta în procesul tau de psihoterapie

Anxietatea poate fi gestionată și redusă semnificativ prin terapie și tehnici adecvate. Cu ajutorul unui profesionist în sănătate mintală, puteți învăța strategii pentru a gestiona și controla anxietatea, îmbunătățind astfel calitatea vieții.

Da, relația terapeutică dintre client și psiholog este esențială în procesul de terapie. O relație bazată pe încredere, deschidere și colaborare facilitează progresul și rezultatele pozitive în terapie.

DA cabinetul oferă un spațiu special amenajat pt terapia cu copii astfel încât aceștia să nu se afle într-un mediu ostil pt ei , sau care sa le provoace anxietate .

DA in momentul in care intram in procesul de terapie păstrăm legătură 24 de ore din 24 și orice se întâmplă se anunță psihologul.

Scroll to Top
Open chat
Salutare👋
Scrieți direct psihologului nostru pentru informații sau programare. Suntem aici să vă ajutăm!